Toto som ja a preto to robím

Projekt, o ktorom vám budem na tomto mieste pravidelne písať je na Slovensku ojedinelý. Môže však poslúžiť aj ako motivácia, že sa dá živiť tým, čo máte radi, svojím koníčkom.

 

Keď som s aloe začínal, nenachádzal som pochopenie dokonca ani u svojich priateľov a najbližších. Dokonca aj dnes, kedy už koníček prerástol do živobytia, sa nájdu ľudia, ktorí sa ma pravidelne pýtajú, ako chcem konkurovať spoločnostiam, ktoré sú na trhu už 20 rokov a pôsobia nielen na Slovensku ale aj v zahraničí. Moja odpoveď je jednoduchá: tieto spoločnosti neberiem ako konkurenciu. Som im vďačný, že naučili ľudí takmer všetko o účinkoch zázračnej rastlinky aloe vera.

Zvláštne je, že keď som sa  začal zaujímať o aloe, spomínané spoločnosti sa mi odrazu ozývali samé. Chceli, aby som propagoval ich značku, predával ich produkty. Som však človek, ktorý sa snaží riadiť pocitmi a tak som spolupráce odmietal. Pravdupovediac, nedokážem predávať produkt, o ktorom nie som na sto percent presvedčený, že ho poznám. A práve tu sa začal písať iný príbeh.. príbeh mojej vlastnej spoločnosti, vlastnej značky. Chcel som totiž predávať niečo, čomu plne dôverujem.

Pustil som sa na cestu, ktorá bola a je kľukatá. Nájsť totiž v dnešnej dobe spoľahlivých spolupracovníkov, výrobcov, nie je vôbec jednoduché. Pochopil som, že sa nemôžem zamerať na kvantitu, ale kvalitu, pod ktorú sa podpíšem svojím menom.  Aj  vďaka tejto skutočnosti  sa dnes môžeme pochváliť značkou, za ktorou stojím celou svojou bytosťou – ALOEMED.

Do každého produktu sa snažíme zapracovať čo najvyšší podiel čerstvej dužiny z aloe bez toho, aby sme použili akúkoľvek chemickú látku na konzervovanie. I kvôli tomuto sme počas posledných rokov vývoja dotiahli do finálnej podoby zatiaľ iba niekoľko produktov. Ja viem, konkurencia ich má asi aj tristo, ale ja mám hodiny tvrdej práce, premýšľania, tvorby a aj keď to môže znieť chválenkársky- dokonalosti. Lebo také naše produkty sú a postupne vám ich tu predstavíme.